Internship at Next Nature Network

Work at next nature network

STAGE VOOR PRODUCTIE ASSISTENT (NL)

Next Nature Network
Next Nature Network (NNN) exploreert hoe onze technologische omgeving zo alomtegenwoordig, complex, intiem en autonoom wordt dat het een eigen natuur wordt. We stimuleren discussie, initiëren publicaties, creëren reizende exposities en organiseren evenementen. Onze website heeft meer dan een miljoen unieke bezoekers per jaar en wordt beschouwd als een wereldwijde autoriteit over het thema. Next Nature Network is gebaseerd in Amsterdam. We werken met met een kernteam van freelancers op projectbasis.

Productie assistent
We bieden een stage aan voor een producent in wording die zal meewerken aan het gehele productietraject van events waar de projecten van Next Nature Network bij betrokken zijn. Dit varieert van administratieve taken tot hands-on taken tijdens producties. Je draait mee in het team en doet ervaring op hoe de projecten van NNN tot stand komen. Je bent een student CMV of vergelijkbare studie, HBO werk- en denkniveau en hebt grote affiniteit met het werkgebied van NNN.

Wat verwachten we?
– Verantwoordelijk, gedreven, ‘can do’ houding.
– Bekendheid met basic Office tools (bijv Excel, Word)
– Interesse in next nature en de socio-culturele implicaties van technologische vooruitgang in het algemeen.
– Een portfolio dat je talent en praktische ervaring met eerdere producties laat zien.

Duur, locatie, compensatie
Normaalgesproken duurt elke stage 90 werkdagen, maar andere lengtes zijn mogelijk. Er zal een bescheiden stagevergoeding beschikbaar zijn van 250 euro per maand (gebaseerd op een vijfdaagse werkweek) om basiskosten te vergoeden. Je kunt per direct beginnen of in overleg. Je stage zal deels plaatsvinden in ons kantoor te Amsterdam en deels op locatie. We verwachten dat je zelf zorgt voor huisvesting in de regio.

Aanmelden
Om je aan te melden, stuur je motivatiebrief en een link naar je on-line portfolio naar Tim Hoogesteger via tim@nextnature.net.

Welcome back!

We have noticed you are a frequent visitor to our website. Do you think we are doing a good job? Support us by becoming a member.

Join