Technosfeer Grijpt In

Medische teams in Oostenrijk en Egypte publiceerden een de resultaten van een onderzoek naar de effecten van mobiele telefoongebruik op vruchtbaarheid bij mannen. De resultaten laten een mogelijke samenhang zien tussen verhoogd telefoongebruik en erectiestoornissen.

“Het aantal mobiele telefoongebruikers wereldwijd is groot, en deze telefoons werken met een grote range aan frequenties (4002000 MHz) die radiofrequentie electromagnetische golven uitzenden. De link tussen mobiele telefoongebruik en de gezondheidsgevaren voor mannen is bewezen in een aantal onderzoeken die zich focusten op mannelijke vruchtbaarheid.”

Houdt de Technosfeer mensen tegen zich te reproduceren?

Oorspronkelijk artikel: Alessia Andreotti
Meer: The Independent

Welkom terug!

We hebben gemerkt dat je onze website regelmatig bezoekt. Vind je dat we goed werk doen? Ondersteun ons dan door lid te worden.

Word lid