Vacature Managing Director Next Nature Network (20 uur per week)

Stichting Next Nature Network is op zoek naar een managing director.

Next Nature Netwerk onderzoekt en visualiseert hoe we zodanig door technologie worden omringd, dat het onze next nature wordt. We initiëren exposities, publicaties, producten, evenementen en onderhouden de drukbezochte website NextNature.net, met een achterban van betalende leden in meer dan 20 verschillende landen. Wellicht ken je ons van prikkelende projecten zoals het Kweekvlees Kookboek, de ECO munt, de NANO Supermarket, of het Drones Kleurboek. Het is ons doel een rijker natuurbegrip uit te dragen en een pad naar de toekomst uit te stippelen dat niet alleen bevredigend is voor de mensheid, maar ook voor onze planeet als geheel.

De Organisatie bestaat uit een vaste kern van 5 fte, aangevuld met een flexibele schil van freelancers, stagiaires en vrijwilligers. Next Nature Network heeft een kantoor in Amsterdam. De stichting heeft een Raad van Toezicht, één bestuurder/creatief aanjager en een aantal domeinmanagers op onze exposities, workshops, online magazine, etc. We zijn op zoek naar managing director die helpt Next Nature Network uit te bouwen tot hét internationale netwerk voor iedereen die graag meepraat over een toekomst waarin natuur en technologie versmelten. Er wordt gewerkt vanuit een 50-jaren plan en een lopend programma 2017-2018. We zoeken een praktisch ingestelde doener die onze domein– en projectleiders kan aansturen en de uitgezette visie operationele slagkracht kan geven.

De Managing Director:

Functie-eisen:

Competenties

Wat bieden we?

We bieden in aanvang een overeenkomst voor twee jaar van 20 uur per week. Het werkverband wordt tussentijds geëvalueerd en is uit te breiden bij bewezen succes. Inschaling op basis van ervaring en leeftijd.

Geïnteresseerd?

Stuur uiterlijk 31 maart 2017 een brief en curriculum vitae naar: office@nextnature.net, t.a.v. Koert van Mensvoort, bestuurder en tevens voorzitter van de selectiecommissie. Voor vragen over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen via 020 261 3853.

Gesprekken vinden plaats op 11 en 12 April 2017 in Amsterdam.